19.09.2015 12:55

Giroud raakt basisplaats kwijt bij Arsenal

Arsène Wenger heeft besloten om Olivier Giroud niet op te stellen in de kraker tegen Chelsea. De Franse spits kreeg in deze week in de Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb op domme wijze twee gele kaarten en begint tegen Chelsea op de bank.

Arsenal kiest er wederom voor om met een valse spits te beginnen, waarbij Mesut Özil, Theo Walcott en Alexis Sánchez in de aanvallende linie beginnen. In de vorige wedstrijden dat Arsenal zonder echte spits speelde, was er veel beweging in de punt van de aanval, waarbij vooral Walcott en Alexis opdoken in de spits.

Bij Chelsea staat Asmir Begović onder de lat, aangezien Thibaut Courtois geblesseerd is en Petr Čech eerder in de zomer verkocht werd aan Arsenal. Daarnaast staat John Terry wederom wissel. De Engelse veteraan in het hart van de verdediging speelde ook al niet in de doordeweekse wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Omdat Chelsea een makkelijkere tegenstander had in de Champions League, kon het rust geven aan meerdere spelers. Hierdoor verschijnt bijvoorbeeld Pedro okselfris aan de aftrap in Londen.

De wedstrijd is vanaf 13.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner