19.09.2015 13:34

Mourinho heet Čech welkom in Chelsea-kamer

De zesde speelronde in de Premier League wordt zaterdagmiddag afgetrapt door Chelsea en Arsenal. De Londense kraker is er één met een speciaal randje, namelijk de terugkeer van doelman Petr Čech op het oude nest. Trainer José Mourinho is niet bezig met zijn oude doelman.

"Voor mij is hij gewoon de keeper van Arsenal tot het einde van de wedstrijd", zo stelde de oefenmeester van The Blues. "Niemand hoeft te denken dat hij onze schoten maar even door gaat laten. Hij komt hier om te winnen en wil dat misschien meer dan ooit. Als hij na afloop bij ons in de kleedkamer wil komen, staat de deur open voor hem", zo stelde de Portugees tegenover diverse Engelse media.

Volgens Arsène Wenger, trainer van de Gunners, zou de Tsjech wel eens het verschil kunnen gaan maken.  "Want je weet dat je bijna een perfecte goal moet maken tegen hem, anders gaat hij er niet in. Maar hij zal zich wel moeten focussen op de wedstrijd. Ik denk dat dat wel goedkomt, want in de strijd om de Community Shield liet hij zich ook niet afleiden."

Het duel is van 13:45 uur live te volgen op Voetbal.com!

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner