19.09.2015 14:08

Hansen: "Veel mensen beginnen over hakbal"

Martin Hansen begon het seizoen met een actie die hem de rest van zijn leven bij zal blijven. De doelman van ADO Den Haag maakte in de blessuretijd met een fantastische hakbal de 2-2 tegen PSV. 

"Op mijn Twitter heb ik vanuit de hele wereld reacties ontvangen. Het maakte heel veel los. Het was de eerste keer dat ik scoorde en dan meteen zo’n doelpunt. Gek genoeg was ik er in het begin helemaal niet zo bewust van. Ik was vooral heel blij dat we met ADO alsnog een punt pakten tegen PSV. Pas na de wedstrijd zag ik de beelden en besefte ik dat het niet zomaar een doelpuntje was", zo stelde de 25-jarige goalie tegenover Voetbal International.

"Waar ik ook kom, veel mensen beginnen meteen over de hakbal", ging de Deen verder met zijn verhaal. "Met mijn landgenoot Thomas Kristensen heb ik er ook nog schik van gehad. Hij staat op één goal en één assist voor ADO. Mijn statistieken zijn nu precies dezelfde. Niet slecht voor een doelman. Ach, het is allemaal positieve aandacht, alleen ik blijf wel een keeper. Die hakbal was eenmalig, de volgende keer wil ik weer de aandacht opeisen met een mooie redding", aldus Hansen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner