19.09.2015 17:58

Twente ook tegen Cambuur met jonge goalie

Joël Drommel probeert als doelman van Jong FC Twente zijn teamgenoten te sturen tijdens het competitieduel met Sparta Rotterdam. (27-02-2015)
Joël Drommel probeert als doelman van Jong FC Twente zijn teamgenoten te sturen tijdens het competitieduel met Sparta Rotterdam. (27-02-2015)

FC Twente gaat zaterdagavond om 18.30 uur op bezoek bij SC Cambuur. Bij de Tukkers is Renato Tapia door een bovenbeenblessure afwezig, terwijl de achttienjarige Joël Drommel net als vorige week tegen Ajax (2-2) zijn opwachting maakt onder de lat.

Voor Cambuur-trainer Henk de Jong was het flink puzzelen in de aanloop naar het duel met Twente. De trainer mist ten opzichte van vorige week (0-6 nederlaag tegen PSV) onder meer Sander van de Streek (schorsing) en Martijn van der Laan (enkelblessure), terwijl Bartholomew Ogbeche niet fit genoeg is om een hele wedstrijd te spelen.

Tel daar de afwezigheid van Erik Bakker en Kai Heerings (beiden voetblessure) bij op en de puzzel wordt er voor de trainer van Cambuur niet veel makkelijker op. De Jong gunt Martijn Barto een plek in de spits, terwijl Wessel Dammers en Marvin Peersman in de verdediging een kans krijgen. Op het middenveld vervangt Valmir Berisha de geschorste Van de Streek.

Bij FC Twente wordt Tapia vervangen door Bruno Uvini. Verder laat interim-trainer René Hake dezelfde spelers als vorige week aan de aftrap verschijnen.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner