20.09.2015 16:50

Streppel: "Groot compliment voor het team"

Na de winst van zijn ploeg tegen FC Utrecht is Jurgen Streppel erg content met zijn selectie. De oefenmeester zag Willem II zaterdagavond winnen van het tiental van FC Utrecht en is vooral blij met de mentaliteit van de Tilburgers.

"Vol passie, vol vooruit", beschrijft Streppel na de wedstrijd de handelswijze van zijn formatie. "Ik ben vooral heel erg blij met de manier waarop", kijkt hij naar de beleving van zijn spelers. "Als je de juiste wijze vindt, dan is dat een heel groot compliment naar het team toe."

Voor Willem II was de thuiszege de eerste overwinning van het seizoen. In de eerste vijf wedstrijden lukte het Willem II niet, maar nu lijkt de juiste tactiek uitgestippeld. "Uiteindelijk kiezen we samen de speelwijze", geeft Streppel een blik in de kleedkamer van de Tilburgers. "Ik heb een bespreking gehouden van een minuut."

Willem II staat door de winstpartij op vijf punten in de Eredivisie en pakt daarmee de veertiende plek in de Nederlandse competitie. Daarmee staat het voorlopig buiten de gevarenzone, maar SC Cambuur en FC Twente liggen op de loer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner