20.09.2015 16:15

Vitesse met Solanke en Yeini in Airborne-duel

Dominic Solanke viert zijn eerste treffer in het shirt van Vitesse tijdens het competitieduel met SC Cambuur. (30-08-2015)
Dominic Solanke viert zijn eerste treffer in het shirt van Vitesse tijdens het competitieduel met SC Cambuur. (30-08-2015)

Peter Bosz heeft de opstelling van Vitesse flink gewijzigd ten opzichte van het duel met FC Utrecht. Door een aanpassing aan het systeem zat Rochdi Achenteh op de bank, maar de linkerverdediger keert tegen De Graafschap terug in de basis. Dominic Solanke en Sheran Yeini maken hun debuut als basisspeler, wat ten koste gaat van de Abiola Dauda en Marvelous Nakamba.

Ook Isaiah Brown staat aan de aftrap bij de Arnhemmers, die met een speciaal Airbone-shirt spelen deze wedstrijd. Ten opzichte van het duel met FC Utrecht zijn er dus vier wijzigingen bij de ploeg van Bosz.

De Graafschap start de wedstrijd tegen de provinciegenoot met Robin Pröpper in de basis. Voor hem is het een speciale dag, want bij tegenstander Vitesse neemt zijn broer Davy Pröpper afscheid van het publiek. Ook voor Tim Linthorst is het een vreemde wedstrijd. Hij ontmoet vandaag namelijk de club waar hij tien jaar bij in de jeugd heeft gevoetbald.

De wedstrijd is vanaf 16.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner