20.09.2015 22:11

Milik: "Dit doelpunt was erg belangrijk"

Arek Milik scoorde zondagmiddag de 0-2 voor AFC Ajax tegen SBV Excelsior en dat is precies wat de Poolse spits nodig had. Donderdagavond zat de aanvaller nog op de bank, Frank de Boer gaf hem dit weekend een nieuwe kans.

De Boer was klaarblijkelijk niet tevreden over de vorm en inzet van Milik. Dat heeft hij hem duidelijk gemaakt. "De trainer heeft me verteld hoe hij er over dacht en dat heb ik begrepen. Ik moet iedere training gas geven. Ik ben erg blij dat ik gespeeld heb en een goed antwoord heb gegeven", aldus Milik tegen Ajax TV. De Pool wist zondagmiddag te scoren. "Dit doelpunt is voor mij ook zeer belangrijk. Ik heb de laatste drie wedstrijden niet gescoord. Ik heb nog een kans gehad, die kon ik jammer genoeg niet maken."

Het doelpunt draagt hij op aan Dennis Bergkamp. Milik scoorde namelijk met rechts en daar moet hij de voormalig international voor bedanken. "Dat heb ik zo vaak met Dennis Bergkamp getraind. En zondag scoor ik dan met rechts dat is dan erg mooi."

"We wisten dat het lastig zou worden als we niet snel op voorsprong zouden komen. We hebben het goed gedaan. We hebben de drie punten", aldus El Ghazi. "Het is met alle respect een omschakeling, al met al denk ik dat we het goed hebben gedaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner