23.09.2015 15:59

Peters onzeker voor duel met hekkensluiter

Het is nog lang niet zeker dat Jordens Peters op tijd is hersteld voor de belangrijke competitiewedstrijd tegen De Graafschap. De aanvoerder van Willem II raakte in het bekerduel met VV DOVO Veenendaal (3-0 winst) geblesseerd, waardoor het een race tegen de klok wordt.

Volgens het Brabants Dagblad kampt Peters, die zich na een kleine twintig minuten al moest laten vervangen, met een verrekte hamstring. Peters is al drie jaar een vaste kracht achterin bij Willem II en is inmiddels uitgegroeid tot aanvoerder van de Tilburgers. Het ontbreken van de mandekker zou dan ook een flinke aderlating zijn, aangezien Willem II het zondag opneemt tegen De Graafschap, hekkensluiter van de Eredivisie.

De gepromoveerde Superboeren staan nog puntloos onderaan in de vaderlandse competitie, terwijl Willem II het met vijf punten uit zes wedstrijden niet veel beter doet. Met Terell Ondaan, Bruno Andrade en Freek Heerkens heeft Willem II momenteel al drie spelers die langer uit de roulatie zijn, terwijl Richairo Živković herstellende is. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner