27.09.2015 21:53

Kramer baalt: "Mijn kans moet er gewoon in"

Michiel Kramer (l.) gebruikt zijn arm om verdediger Thomas Lam (r.) van zich af te hoden tijdens Feyenoord - PEC Zwolle. (27-09-2015)
Michiel Kramer (l.) gebruikt zijn arm om verdediger Thomas Lam (r.) van zich af te hoden tijdens Feyenoord - PEC Zwolle. (27-09-2015)

Michiel Kramer vond dat hij had moeten scoren tegen PEC Zwolle. De aanvaller was niet blij met zijn eigen optreden tegen de Zwollenaren. Desondanks won Feyenoord wel met 2-0.

In de eerste helft kreeg Kramer direct een kans. "Mijn kans in de eerste helft moet er gewoon in", is Kramer duidelijk tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb alle tijd, maar in mijn hoofd moest ik snel handelen. Het is allemaal achteraf lullen, lekker makkelijk, maar hij moet er gewoon in. Als ik 'm gemaakt had, was het makkelijker gegaan. Dat reken ik mezelf aan."

Ondanks dat het vizier van Kramer niet op scherp stond, won Feyenoord wel met 2-0. "Wij beschikken over spelers met individuele kwaliteiten en spelers die ieder moment een goal kunnen maken", aldus Kramer over de kracht van de Rotterdammers.  "Kijk naar de goals van Kuyt en Elia, twee acties en 2-0. Het spel is niet altijd goed, maar dat is niet erg als je wint. We moeten alle wedstrijden in De Kuip sowieso winnen, want dat moet onze thuisbasis zijn waar wij onverslaanbaar zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner