30.09.2015 09:31

Friezen sluiten sensationele rentree niet uit

Afonso Alves namens sc Heerenveen in de wedstrijd tegen Excelsior in de Eredivisie. (09-09-06)
Afonso Alves namens sc Heerenveen in de wedstrijd tegen Excelsior in de Eredivisie. (09-09-06)

Het kan maar zo dat sc Heerenveen deze dagen een sensationele terugkeer bekend maakt. Afonso Alves (34) verblijft dit moment op Nederlandse bodem en praat donderdag met technisch manager Hans Vonk.

De technische man van de Friezen zegt dat er geen belangstelling is voor de Braziliaanse spits, maar sluit een terugkeer ook niet direct uit. "Zeg nooit nooit", zijn de woorden van Vonk in de Leeuwarder Courant. Volgens Alves is Heerenveen 'misschien wel een optie'. Omrop Fryslân meldt dat hij mee zal trainen met sc Heerenveen.

Alves bezoekt in Nederland vrienden, die hij overhield aan zijn periode tussen 2006 en januari 2008 bij sc Heerenveen. Donderdag heeft hij een afspraak met Vonk, schrijft het Friesch Dagblad. Maandag liet Alves zijn gezicht zien bij de beloften van sc Heerenveen en was hij aanwezig bij de seizoensopening van de zakenclub van sc Heerenveen.

In zijn periode in Friesland maakte Alves 45 doelpunten waarna hij vertrok naar Middlesbrough. Zijn carrière ging vanaf dat moment bergafwaarts. In het verleden was er ook al eens sprake van een rentree van de Braziliaan bij sc Heerenveen, maar dat liep toen spaak.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner