30.09.2015 14:15

AZ'er Brežančić gewoon inzetbaar in Europa

Rajko Brežančić van AZ komt aan bij het Partizan Stadion voor het Europa League met Partizan. (17-09-2015)
Rajko Brežančić van AZ komt aan bij het Partizan Stadion voor het Europa League met Partizan. (17-09-2015)

Trainer John van den Brom kan in de thuiswedstrijd tegen Athletic Bilbao in de groepsfase van de Europa League gewoon gebruik maken van Rajko Brežančić. De vleugelverdediger viel tegen Heracles Almelo geblesseerd uit, maar is op tijd hersteld voor het duel op de donderdag.

De Serviër is inmiddels basisspeler bij AZ en kwam vijf wedstrijden in actie, waaronder één in de Europa League. Tegen Heracles Almelo hield Brežančić het na een klein uur spelen voor gezien met een enkelblessure, maar aangezien de verdediger dinsdag weer volop mee trainde met de groep, lijkt de tweede wedstrijd in de Europa League niet in gevaar te komen. 

AZ opende het Europese seizoen in de voorronde van de Europa League en wist zich via de derde ronde en de play-offs te plaatsen voor de groepsfase. De eerste wedstrijd in de groepsfase ging echter met 2-3 verloren tegen Partizan, waardoor de Eredivisionist al op een achterstand staat in een groep met Athletic Bilbao en FC Augsburg. De Spaanse tegenstander van AZ won de eerste wedstrijd wel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner