04.10.2015 10:16

De Jong spreekt van een terecht gelijkspel

SC Cambuur leek zaterdagavond lang op weg naar de eerste overwinning van het seizoen, maar Tom Van Hyfte gooide met een doelpunt roet in het eten. Henk de Jong, trainer van de Friezen, ziet dat hij wel heel veel pech heeft met zijn ploeg.

"Wij halen eigenlijk iedere week wel de pers door onmogelijke of bijzondere doelpunten. Helaas gebeurde dat nu weer", sipt De Jong na voor de camera van de NOS. "We hadden stiekem de punten mee kunnen nemen, maar door een wereldgoal houden we maar een puntje over."

"Dat is jammer, maar wel terecht hoor. In de slotfase gingen we wel weer beter voetballen. Maar goed, een puntje in een uitwedstrijd is niet slecht. Nu moeten we alleen wel thuis de punten gaan pakken.” De interlandperiode staat voor de deur, waardoor het elftal van SC Cambuur de rust kan pakken. Maar daarna gaat het weer verder in Friesland.

"Over twee weken staan die tienduizend mensen weer op de banken. En als wij alles geven, dan komt die overwinning. Die steun van de twaalfde man hebben we ook hard nodig. Met twee driepunters zijn we er gewoon weer bij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner