04.10.2015 21:17

Quekel nog altijd doelpuntloos: "Helaas"

Erik van Quekel (l.) gaat het kopduel aan met Bart Nieuwkoop (m.) en Sven van Beek (r.), maar komt niet hoog genoeg om de bal te koppen. (04-10-2015)
Erik van Quekel (l.) gaat het kopduel aan met Bart Nieuwkoop (m.) en Sven van Beek (r.), maar komt niet hoog genoeg om de bal te koppen. (04-10-2015)

Erik Quekel dacht zondagmiddag zijn eerste doelpunt in het shirt van De Graafschap te maken, maar de 1-0 van de Superboeren werd toegekend aan Feyenoorder Sven van Beek.

"Het zou mijn eerste geweest zijn. Ik hoor nu dat het misschien een eigen goal was. Helaas, het is niet genoeg", zegt de spits van De Graafschap in gesprek met Omroep Gelderland.

De Graafschap nam de leiding in De Vijverberg, maar ging uiteindelijk met 1-2 onderuit. De spits baalt dat hij zijn ploeg niet aan de zege kon helpen, maar ziet genoeg aanknopingspunten voor de komende tijd. "We hebben laten zien dat we het wel kunnen, maar we maken het niet af. We doen onszelf echt tekort."

"Het is een terugkerend verhaal", vervolgt Quekel. "Wij scoren niet en zijn scoren wel. Maar we hebben Feyenoord in het begin een beetje overrompeld. We moeten wel snel gaan winnen, want het gat wordt veel te groot. Voor mezelf was het een lekkere wedstrijd. Dat geeft vertrouwen, vooral tegen Feyenoord."

De Graafschap veroverde in de vorige speelronde het eerste punt van het seizoen. Tegen Willem II werd met 2-2 gelijkgespeeld. De andere zeven wedstrijden gingen verloren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner