04.10.2015 20:35

Rekik op de bank tegen sterrenensemble PSG

Bij Olympique Marseille start Karim Rekik niet in de basis in de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Nederlander stond in de voorgaande acht competitiewedstrijden zeven keer in de basis, maar moet de wedstrijd vanavond tegen de koploper van de Ligue 1 vanaf de bank starten.

Vorige week tegen Angers SCO moest hij ook al toekijken, terwijl hij afgelopen week in het Europa League-duel met Slovan Liberec nog wel een basisplaats had. Nicolas N'Koulou en Rolando vormen samen het hart van de defensie bij Marseiile, dat verder start met de gebruikelijke namen. Zo zal Steve Mandanda de aanvoerdersband dragen en staat de Belg Michy Batshuayi in de spits.

PSG start met dezelfde elf namen als tegen Shakhtar Donetsk afgelopen week in de Champions League. Dat betekent dat de ploeg van Laurent Blanc begint met Zlatan Ibrahimovic, die gisteren zijn 34e verjaardag vierde, in de punt van de aanval. De grote Zweedse spits wordt geflankeerd door de vaste vleugelaanvallers Ángel Di Maria en Edinson Cavani. Achterin moet Thiago Silva, als aanvoerder, de verdediging leiden.

De wedstrijd is vanaf 21:00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner