05.10.2015 09:34

Zlatan na record: "Wil het nog beter doen"

Zlatan Ibrahimović zet een solo in tijdens de Franse kraker tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. (04-10-2015)
Zlatan Ibrahimović zet een solo in tijdens de Franse kraker tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. (04-10-2015)

Zlatan Ibrahimović is sinds zondagavond de topscorer aller tijden van Paris Saint-Germain. De Zweedse spits scoorde twee keer in de topper tegen Olympique Marseille (2-1) en pakt opnieuw een record.

Met zijn 110de treffer loste Zlatan Pedro Paulista af als topscorer aller tijden van de Franse topclub. "Het is altijd fantastisch om een record te pakken, maar ik ben niet van plan nu te stoppen. Ik wil doorgaan en het nog beter doen", zegt de spits op de website van PSG. Zlatan wil niet alleen individuele prijzen winnen, maar ook teamprijzen. "De club bevindt zich in een geweldige periode en we willen er alles aan doen om nog meer historie te schrijven."

Door de twee goals van Zlatan won PSG van Marseille met 2-1 en dat is de grote rivaal. "Een overwinning is altijd belangrijk, zeker tegen Marseille. Ik kan me de laatste keer dat we van ze verloren niet eens meer herinneren…", zegt hij met een knipoog. Hij gaat op een meer serieuze toon verder. "Maar het was geen makkelijke wedstrijd, we toonden niet genoeg discipline. We hadden het duel veel eerder moeten beslissen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner