06.10.2015 11:30

Fraser blijft Feyenoorder Kramer prikkelen

Ted van de Pavert (l.) en Michiel Kramer (r.) vechten een duel uit tijdens De Graafschap - Feyenoord. (04-10-2015)
Ted van de Pavert (l.) en Michiel Kramer (r.) vechten een duel uit tijdens De Graafschap - Feyenoord. (04-10-2015)

ADO Den Haag-trainer Henk Fraser heeft zich enigszins kritisch uitgelaten over Feyenoorder Michiel Kramer. Het tweetal lag vorig seizoen regelmatig met elkaar in de clinch bij ADO Den Haag.

Kramer moet vrezen voor een schorsing. De spits van Feyenoord deelde tijdens het competitieduel De Graafschap - Feyenoord (2-1 winst voor Feyenoord, red.) een tikje uit in het gezicht van De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert. "De één is gevoelig voor een vervelende opmerking, de ander wordt getriggerd om voor een ploeggenoot op te komen. Maar zoals ik Michiel ken is hij niet eerder of sneller geprikkeld dan de doorsnee speler in de Eredivisie. Maar over dit geval kunnen we kort zijn. Of het nu een klap, aai of kus was, doet er niet toe. Je weet dat dit niet mag", aldus Fraser tegenover het Algemeen Dagblad.

Ondanks het feit dat Fraser regelmatig in de clinch lag met Kramer ziet de trainer van ADO Den Haag verbetering bij de spits. "Zijn grootste kwaliteit laat hij nu alweer zien en dat maakt hem speciaal. Kramer is een type dat eerst informatie wil en overtuigd wil worden. Toch vind ik dat hij met veel zaken uiteindelijk wel aan de slag is gegaan. Ik ben benieuwd hoe hij dat nu doorzet bij Feyenoord. Het is heel erg bepalend voor hoe compleet en goed hij zelf wil worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner