17.10.2015 19:48

Koeman: "Ik vond hen veel frisser ogen"

Ronald Koeman zag het gelijkspel met Leicester City (2-2, red.) aankomen. Southampton had een 2-0 voorsprong, maar zag Leicester City op gelijke hoogte komen.

"Na de aansluitingstreffer zag ik de bui al hangen", citeert Voetbal International de Nederlandse oefenmeester van Southampton. "Ik vond hen veel frisser ogen in het laatste half uur. Het geloof nam zienderogen bij ze toe en daar maakten ze goed gebruik van."

"Ik verwachtte te gaan winnen na een 2-0 voorsprong. Stomme fouten hebben ons uiteindelijk de das omgedaan. De hoge pressing van Leicester bracht ons na rust in de problemen. We moesten daardoor steeds de lange bal hanteren en verloren daarbij steeds veel te snel de bal."

Koeman kon zaterdagmiddag geen beroep doen op Maarten Stekelenburg. De doelman kampt met een rugblessure. "Het gebeurde vrijdag tijdens de laatste training. De medische staf deed er alles aan om hem fit te krijgen,  maar dat lukte helaas niet", aldus Koeman, die denkt dat Stekelenburg volgende week tegen Liverpool wel kan keepen. "Ja, ik denk dat hij dan wel weer kan spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner