18.10.2015 13:53

De Graafschap met Peters en Quekel voorop

In een zoektocht naar de eerste overwinning van het seizoen begint De Graafschap met de spitsen Cas Peters en Erik Quekel aan de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. De Superboeren staan momenteel onderaan in de Eredivisie.

Het gepromoveerde De Graafschap heeft het moeilijk in de Eredivisie, maar voetbalde voor de interlandperiode meer dan prima mee met Willem II en Feyenoord. Tegen de Rotterdammers werd uiteindelijk nog met 1-2 verloren, tegen Willem II werd het via Vincent Vermeij 2-2, waarmee het eerste puntje van het seizoen een feit was. Vermeij begint tegen ADO Den Haag op de bank. Tolgahan Çiçek maakt zijn debuut voor De Graafschap in de Eredivisie. De club heeft een half uur voor de aanvang van de wedstrijd besloten om Bart Straalman alsnog aan de selectie toe te voegen als zevende wissel.

Bij ADO Den Haag is er wederom geen plaats voor Kevin Jansen op het middenveld. De Residentieclub treedt hoogstwaarschijnlijk met drie verdedigers aan tegen De Graafschap, waarbij Dion Malone, Thomas Kristensen, Danny Bakker en Roland Alberg een ruit vormen in de middelste linie.

De wedstrijd is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner