18.10.2015 22:11

Uitblinker Jurjus: "Voor mij is dit lekker"

Een sterk optreden van Hidde Jurjus tegen ADO Den Haag heeft bijgedragen aan een 1-1 gelijkspel en daarmee haalt De Graafschap zijn tweede punt.

De Superboeren speelde met 1-1 gelijk tegen ADO. Door enkele reddingen van Jurjus bleef het 1-1. "Dit is voor mij heel erg lekker, ik snakte hier ook wel naar", aldus de doelman tegen De Gelderlander. Voor Jurjus kwam een sterke wedstrijd goed uit. "Tegen Willem II maakte ik een grote fout en ook tegen Feyenoord zag ik er bij de 2-1 niet goed uit. Je kunt dan wel zeggen dat het je niets doet, maar onbewust ben je er toch mee bezig."

Jurjus kreeg van de redactie van Voetbal.com het hoogste cijfer bij De Graafschap samen met Ted van de Pavert en Jan Lammers. "Dat we dan een punt pakken doordat ik goed sta te keepen, voelt extra lekker", aldus de keeper die zijn team vooral in de tweede helft moest helpen. "De tweede helft hadden we het lastig, met name toen het thuispubliek het laatste kwartier tekeer ging. Maar we hielden het goed dicht achterin."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner