20.10.2015 14:36

Kâzım onder de indruk van zijn concurrent

Onbegrip bij Colin Kâzım-Richards tijdens het competitieduel Feyenoord - Willem II. (13-09-2015)
Onbegrip bij Colin Kâzım-Richards tijdens het competitieduel Feyenoord - Willem II. (13-09-2015)

Michiel Kramer ontloopt zijn schorsing en daar zal Colin Kâzım-Richards hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van worden. De reservespits hoopte op wat speelminuten, maar doordat Kramer toch niet is geschorst, lonkt de reservebank voor Kâzım.

Doordat Kramer de komende wedstrijden toch niet geschorst is, zal Kâzım-Richards hoogstwaarschijnlijk op de bank blijven zitten. Daar baalt de Turkse spits van, hij wil namelijk naar het Europees Kampioenschap in Frankrijk. "Maar als je me nu vraagt wat mijn kansen zijn, moet ik eerlijk zijn: niet zo groot", aldus de spits die weet dat Turkije zich heeft geplaatst voor het eindtoernooi. "Ik speel namelijk niet veel bij Feyenoord."

Terwijl Kâzım-Richards op de bank zit hoopte hij zijn kans te krijgen door de schorsing van Kramer. Nu dat niet meer het geval is en Feyenoord goed presteert is het logisch dat Kramer blijft staan. "Ik zou dolgraag samen met hem in de spits spelen. In een 4-4-2-systeem? Daar ga ik verder niet op in", aldus Kâzım-Richards die snapt dat zijn trainer Giovanni van Bronckhorst voor zijn concurrent kiest. "Michiel is positioneel heel erg goed. Hij weet precies waar het doel is, wanneer hij moet komen, wanneer hij moet wegblijven. Als ik hem zie spelen denk ik echt af en toe: wow! Dat kun je niet leren, dat zit in je. Natuurlijk zit het Turks elftal in mijn achterhoofd als ik Michiel de komende wedstrijden vervang. Maar mijn eerste doel is goals maken voor Feyenoord, daarna zie ik het wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner