21.10.2015 16:55

'Lavezzi heeft de clubs voor het uitkiezen'

Ezequiel Lavezzi hoeft niet te vrezen voor het einde van zijn carrière. Er is namelijk voldoende belangstelling voor de dertigjarige Argentijn die een aflopend contract heeft bij Paris Saint-Germain.

De Argentijn gaf in een eerder stadium al aan niet te willen verlengen bij Paris Saint-Germain. Het is daardoor de vraag waar Lavezzi aankomend seizoen zal spelen. De dertigjarige aanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen. Volgens Sky Sports zitten er namelijk drie topclubs achter Lavezzi aan. Lavezzi, die zijn Europese carrière bij SSC Napoli begon, zou bijvoorbeeld kunnen terugkeren naar Italië.

Niet Napoli, maar Internazionale zou de Argentijn willen aantrekken. Lavezzi, die zijn carrière in eigen land begon bij San Lorenzo, kan echter ook verkassen naar Spanje of Engeland. De Catalaanse grootmacht FC Barcelona is op zoek naar een nieuwe aanvaller na het vertrek van Pedro Rodríguez en de blessure van Lionel Messi. Ook Liverpool, waar Jürgen Klopp sinds kort trainer is, zou Lavezzi transfervrij willen inlijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner