23.10.2015 15:31

Janssen reageert fel na kritiek op De Boer

Na vier kampioenschappen op rij lukte het Frank de Boer vorig seizoen een keer niet om de beste van Nederland te worden met Ajax. Oud-speler Theo Janssen pikte vervolgens wat kritiek van mensen op, waar hij op zijn beurt fel op reageert.

"Wat Frank de Boer heeft gedaan met Ajax, vier keer achter elkaar kampioen worden, is hartstikke knap. Tegen de mensen die nu kritisch op hem zijn zeg ik: jullie zijn niet goed bij je hoofd. Onbegrijpelijk. In Amsterdam willen ze ook mooi voetbal zien. Zoals in 1995. Nou goed, dat gaat niet meer. Dan moeten ze maar een seizoenkaart kopen van Barcelona", stelt de oud-middenvelder in 1900 Magazine.

Janssen speelde één seizoen bij Ajax en werd meteen kampioen in Nederland. De relatie met De Boer ws echter niet top. "Frank is altijd eerlijk geweest tegen mij. Hij heeft iets tegen me gezegd waardoor ik dacht: het is goed om nu terug te keren naar Vitesse. Wat het was dat Frank zei, is iets tussen hem en mij. Ik was wel anders dan de meeste jongens, heb zo mijn trekjes. Trainde ook nooit honderd procent. Daar had hij soms moeite mee. Maar ik zei ook: je weet wie je aantrekt als je mij haalt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner