25.10.2015 09:10

Ziyech blijft nuchter na hilarische valpartij

Hakim Ziyech moet zijn doelpunt tegen PSV uiteindelijk achter de boarding vieren. De nummer tien van FC Twente wil over de reclameborden springen, maar glijdt uit. (24-10-2015)

Ondanks dat FC Twente zaterdagavond met 1-3 onderuit ging tegen PSV, viel er wat te lachen in de kleedkamer van de Tukkers. Hakim Ziyech, die na een uur spelen nog de gelijkmaker maakte tegen de Eindhovenaren, ging hilarisch onderuit tijdens het vieren van zijn doelpunt.

"Ik wilde op dat reclamebord springen, maar ik gleed uit", keek de aanvoerder van FC Twente met FOX Sports terug op het moment. "Ik ving me nog wel goed op met mijn handen. Ik heb nergens last van gehad. Zulke dingen gebeuren ook", is zijn koele reactie, die hoogstwaarschijnlijk voor een groot deel ontstaan is na de nederlaag tegen PSV.

FC Twente leek in eigen huis voor een punt te gaan tegen de landskampioen, maar gaf vijf minuten voor tijd alles weg. Jürgen Locadia en Gastón Pereiro kregen in een tijdsbestek van twee minuten erg veel ruimte in het strafschopgebied en faalden uiteindelijk niet.

Bekijk de beelden van het hilarische incident hieronder.