26.10.2015 11:32

Fischer geniet: "Geweldig om er bij te zijn"

Viktor Fischer is uitzinnig van vreugde wanneer hij Ajax op gelijke hoogte heeft gebracht tegen Vitesse. (25-10-2015)
Viktor Fischer is uitzinnig van vreugde wanneer hij Ajax op gelijke hoogte heeft gebracht tegen Vitesse. (25-10-2015)

Viktor Fischer heeft genoten van het duel tussen Vitesse en Ajax (1-3). De Deense aanvaller was vooral tevreden met de veerkracht die zijn ploeg toonde tegen de Arnhemmers.

Ajax kwam op een 0-1 achterstand door een goal van Valeri Qazaishvili. In de tweede helft scoorde Fischer de 1-1, waarna de Amsterdammers uiteindelijk met 1-3 wisten te winnen. "Deze zege was hartstikke belangrijk om een goede periode door te trekken", zegt Fischer tegen Ajax TV.

Door de overwinning blijft Ajax aan kop in de Eredivisie. "We hebben vorige week in een lastige wedstrijd op een goede manier van Heracles (0-2, red.) gewonnen. En ik vind dat we tegen Vitesse echt beter hebben gespeeld", analyseert Fischer het duel. "Het was lastig na de 1-0, een domme goal, maar als je ziet hoe wij als team allemaal reageren op dat doelpunt. Ik vond het echt geweldig om er bij te zijn."

Fischer stond ook nog stil bij minuut 14, waarbij alle fans en de trainers massaal klapten voor Johan Cruyff. "Dat merkten we allemaal ook wel. Ik zag zelfs de trainers ook gaan staan en applaudisseren. Het was een ontzettend mooi moment en ook dik verdiend", aldus Fischer. "Ik had zelf ook meegedaan als ik niet stond te voetballen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner