26.10.2015 12:19

Andersen: "Alles zit tegen de laatste tijd"

Hans Hateboer (l.) komt te laat om de voorzet van Lucas Andersen (r.) te blokken tijdens FC Groningen - Willem II. (17-10-2015)
Hans Hateboer (l.) komt te laat om de voorzet van Lucas Andersen (r.) te blokken tijdens FC Groningen - Willem II. (17-10-2015)

Lucas Andersen baalt als een stekker van het gelijke spel (2-2) tegen sc Heerenveen. De huurling van Ajax zag dat hij de 2-1 maakte en dacht dat de buit al binnen was.

Tot twee keer toe gaf Willem II een voorsprong weg. In de 73ste minuut scoorde Lucas Andersen op aangeven van Funso Ojo de 2-1. Een paar minuten later zag Andersen dat het alweer 2-2 stond door een goal van Luciano Slagveer.

Andersen zat er doorheen na het duel. "Een rotgevoel. Het doelpunt bleek niet genoeg", zegt hij in gesprek met De Gelderlander. "We hebben twee punten weggegeven. Alles zit tegen de laatste tijd. Iedereen zat erdoorheen. We hebben de punten hard nodig, maar krijgen ze niet."

Willem II kent een zeer moeizame seizoensstart. Nadat het vorig seizoen nog één van de positieve verrassingen was in de Eredivisie staat het nu op een teleurstellende zestiende plek. De komende wedstrijden speelt het tegen Heracles Almelo (uit), SVB Excelsior (thuis), PSV (thuis), FC Twente (uit) en SC Cambuur (uit).

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner