28.10.2015 16:03

Breukers baalt van matig Heracles Almelo

Fatih Kamacı (r.) moet in de achtervolging bij Tim Breukers (l.) tijdens het oefenduel Heracles Almelo - FC Oss. (21-07-2015)
Fatih Kamacı (r.) moet in de achtervolging bij Tim Breukers (l.) tijdens het oefenduel Heracles Almelo - FC Oss. (21-07-2015)

Tim Breukers was dinsdagavond niet te spreken over het spel van Heracles Almelo. De Almeloërs hadden het in de derde ronde van het bekertoernooi ontzettend lastig tegen topklasser Koninklijke HFC.

Breukers mocht tegen Koninklijke HFC eindelijk weer eens in de basis beginnen. De rechtsback speelde dit seizoen tot dusver pas twee keer in de Eredivisie, maar mocht dit seizoen nog niet starten van Heracles Almelo-trainer John Stegeman. "Ik denk dat het puur concentratie en instelling is", aldus Breukers in gesprek met RTV Oost. 

"We begonnen wel aardig", vervolgt de verdediger. "Daarna zakte het een beetje in en dan kun je gewoon zien dat we niet gefocust zijn, ballen inleveren, ballen op het verkeerde been inspelen, ja je creëert eigenlijk weinig voorwaarden voor elkaar om een makkelijke pot te spelen en dat is jammer." Heracles Almelo won uiteindelijk met 3-1 van Koninklijke HFC. Breukers nam hoogstpersoonlijk de 2-1 voor zijn rekening.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner