29.10.2015 11:49

Lestienne mist duel met De Graafschap

Maxime Lestienne kijkt om zich heen tijdens het oefenduel PSV - FC Eindhoven. (22-07-2015)
Maxime Lestienne kijkt om zich heen tijdens het oefenduel PSV - FC Eindhoven. (22-07-2015)

Maxime Lestienne zal aankomend weekend nog geen speelminuten maken namens PSV. De Belg keerde onlangs terug op het trainingsveld bij de Eindhovenaren. PSV gaat zaterdagavond op bezoek bij De Graafschap.

Lestienne miste onlangs een handvol wedstrijden vanwege een moeilijke privésituatie. De moeder van Lestienne overleed drie weken geleden, terwijl zijn vader op dit moment ook ernstig ziek is. De Belgische vleugelaanvaller traint weliswaar weer bij PSV, maar volgens PSV-trainer Phillip Cocu komt het competitieduel met De Graafschap van zaterdagavond te vroeg voor de flamboyante buitenspeler.

"Ik denk niet dat hij komend weekend al gaat spelen, dat zou te vroeg zijn", aldus Cocu in gesprek met FOX Sports. "Hij beginut nu weer op te starten, maar ik ga er niet vanuit. Aan het einde van de week gaan we even kijken hoe hij ervoor staat." 

Lestienne, die dit seizoen wordt gehuurd van Al-Arabi, speelde tijdens het huidige seizoen zeven competitiewedstrijden namens de Eindhovenaren, daarin wist hij eenmaal te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner