29.10.2015 18:05

NEC compleet, Sparta weer zonder Verhaar

Christian Santos is wederom belangrijk voor NEC. De aanvaller van de Nijmegenaren brengt de stand tegen FC Groningen gelijk. (25-10-2015)
Christian Santos is wederom belangrijk voor NEC. De aanvaller van de Nijmegenaren brengt de stand tegen FC Groningen gelijk. (25-10-2015)

Vanavond staat om 18.30 uur het bekerduel tussen NEC Nijmegen en Sparta Rotterdam op het programma. De laatste ontmoeting tussen beide teams was op 1 april, toen de thuisploeg met 1-0 won (doelpunt Christian Santos red.) van de Kasteelbewoners. NEC staat inmiddels zevende in de Eredivisie en Sparta derde in de Jupiler League.

De trainers Ernest Faber (NEC Nijmegen) en Alex Pastoor van Sparta Rotterdam hebben niet veel hoeven wijzigen ten opzichte van afgelopen weekend. NEC begint opnieuw met Christian Santos in de spits en hij wordt aanvallend bijgestaan door Navarone Foor op rechts en Anthony Limbombe op rechts. Achter de spits is plek ingeruimd voor Marcel Ritzmaier.

Sparta daarentegen speelt wel met de sterkst mogelijke opstelling van dit moment, maar mist topschutter Thomas Verhaar. Ook Finn Stockers, Daniël Breedijk en Huseyin Dogan zijn vanavond niet inzetbaar. De complete opstellingen zijn hier te vinden.

De wedstrijd in Stadion De Goffert begint om 18.30 uur en staat onder leiding van arbiter Eric Braamhaar.

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner