30.10.2015 10:25

De Wolf noemt Veltman een slechte verliezer

John de Wolf analyseert namens FOX Sports de wedstrijd van FC Groningen tegen Excelsior. (21-08-2015)
John de Wolf analyseert namens FOX Sports de wedstrijd van FC Groningen tegen Excelsior. (21-08-2015)

Joël Veltman was na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen Feyenoord (1-0) boos op Michiel Kramer, die volgens de Ajax-verdediger een rode kaart verdiende. Oud-Feyenoorder John de Wolf vindt het een zwakte van Veltman dat hij zijn beklag doet over Kramer.

"Al begrijp ik het wel, want Ajax hoopt nu misschien dat Kramer geschorst is voor de volgende wedstrijd op 8 november in De Kuip", vermoedt De Wolf in Telesport Vandaag. "De scheidsrechter is ervoor om dat te zien en als speler moet je daar niet teveel over naar buiten treden. Ja, ik vind hem wel een slechte verliezer."

Kramer kwam eerder dit seizoen goed weg toen hij werd vrijgesproken van een lange schorsing. De Feyenoorder zou in de uitwedstrijd tegen De Graafschap Ted van de Pavert in het gezicht hebben geraakt. Huisjurist Joris van Benthem zorgde ervoor dat de spits vrijuit ging.

Over iets meer dan een week staan Veltman en Kramer opnieuw tegenover elkaar. Feyenoord en Ajax spelen dan voor de tweede keer in korte tijd de klassieker.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner