04.11.2015 08:54

Benitez trekt zich niets aan van fluitconcert

Real Madrid was dinsdag veel slechter dan Paris Saint Germain, maar de sterrenploeg won toch met 1-0 in Bernabeu. De verwende fans van de Koninklijke trakteerden hun ondermaats voetballende sterren op een fluitconcert, maar coach Rafael Benítez bleef onaangedaan.

"Het belangrijkste is dat we de laatste zestien van de Champions League hebben bereikt", zei de coach na afloop. Het doelpunt van Nacho bezorgde Real drie punten en met tien punten uit vier duels is de tienvoudig winnaar van het belangrijkste Europese bekertoernooi al zeker van een vervolg in de knock-outfase. "We wonnen, hebben gestreden en staan bovenaan in de poule, zonder een tegendoelpunt en zonder geblesseerde spelers. Dat is iets om positief over te zijn", aldus Benítez.

In de Spaanse competitie doet Benítez het uitstekend met Real Madrid. De Madrilenen staan met 24 punten uit tien wedstrijden samen met FC Barcelona aan kop in de Primera División. Het doelsaldo van de ploeg van Benítez is echter beter dan die van de Catalanen.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner