04.11.2015 11:33

Dost erkent: "Ze hebben terecht gewonnen"

Bas Dost keerde dinsdagavond voor even weer terug op de Nederlandse velden. Een succesvolle avond werd het niet voor de 26-jarige spits, die met VfL Wolfsburg onderuit ging bij PSV. Op de overwinning van de Eindhovenaren was niets af te dwingen, zegt Dost.

"Ze hebben terecht gewonnen", vertelt de oud-speler van FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen aan de NOS. "Als je ziet wat wij aanvallend zouden kunnen, dan hebben we gewoon te weinig gebracht. We wilden winnen, maar zo zag het er niet uit. Dat zegt genoeg."

Ook Ton Lokhoff, assistent-trainer in Wolfsburg, vond dat PSV verdiend won. Hij was tevens onder indruk van het spel van de ploeg van Phillip Cocu. "Ik heb ze veel gezien de laatste tijd. Een sterk middenveld, voorin ook goed. Ze zijn de verdiende winnaar. Ik had alleen meer van ons verwacht."

Toen PSV via Jürgen Locadia op voorsprong kwam, wanhoopte Lokhoff nog niet. "Met nog een half uur te spelen is er dan in principe niets aan de hand. We hebben ook kwaliteit op de bank. Dan hoop je dat er wat ontstaat in het elftal, maar dat lukte niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner