04.11.2015 12:15

Van Gaal hoort gefluit: "Ik ben niet doof"

Manchester United staat halverwege de wedstrijd nog niet op voorsprong tegen CSKA Moskou. En daar baalt trainer Louis van Gaal van. (03-11-2015)
Manchester United staat halverwege de wedstrijd nog niet op voorsprong tegen CSKA Moskou. En daar baalt trainer Louis van Gaal van. (03-11-2015)

Toen Louis van Gaal dinsdagavond bij een 0-0 stand bij de wedstrijd Manchester United - CSKA Moskou Anthony Martial naar de kant haalde, trakteerde het publiek op Old Trafford de Nederlandse trainer op een fluitconcert. De tactische wijziging deed The Red Devils echter goed, want Wayne Rooney maakte niet veel later de belangrijke 1-0.

Op de vraag van een journalist of hij het fluitconcert hoorde, antwoordt Van Gaal bevestigend. "Natuurlijk, ik ben niet doof. Het is de mening van de fans. Zij zullen achteraf gezien niet teleurgesteld zijn over de beslissing van de manager."

Martial werd vervangen door Marouane Fellaini, waardoor Rooney plaats kon nemen in de punt van de aanval. "Ik ben erg blij, want ik heb hem daar weer neergezet en hij scoorde", citeert Sky Sports Van Gaal.

De Nederlandse trainer wilde niet alleen zijn aanvoerder complimenteren. "Ik sta achter al mijn spelers, niet alleen Wayne Rooney. Hij staat altijd in het middelpunt van de belangstelling. Ik moet altijd vragen over hem beantwoorden, nu weer. Wayne is Wayne. Hij zal altijd zijn bijdrage hebben in een wedstrijd. Het was een fantastische goal. De tackle van Marcos Rojo was fantastisch, de pass van Michael Carrick, de voorzet van Jesse Lingard en de kopbal van Rooney."

Manchester United gaat door de kleine overwinning op CSKA Moskou aan kop in groep B. PSV en VfL Wolfsburg volgen op één punt, CSKA Moskou heeft een achterstand van drie punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner