06.11.2015 16:41

De Haan tevreden met harde werker Slagveer

Kelvin Leerdam (l.) duikt op achter de rug van Luciano Slagveer tijdens de wedstrijd sc Heerenveen - Vitesse. (26-09-2015)
Kelvin Leerdam (l.) duikt op achter de rug van Luciano Slagveer tijdens de wedstrijd sc Heerenveen - Vitesse. (26-09-2015)

Luciano Slagveer laat een positieve indruk achter op interim-trainer Foppe de Haan. De eindverantwoordelijke bij sc Heerenveen heeft complimenten over voor zijn flankspeler, die op de training een positieve houding laat zien.

"Ik heb Luciano een compliment gegeven voor zijn werklust", vertelt de oefenmeester op de clubwebsite van sc Heerenveen. "Hij laat het team nooit in de steek, dat is een kwaliteit." Slagveer komt uit de opleiding van de Friezen en is bezig aan zijn derde achtereenvolgende seizoen als basisspeler in Friesland.

De rechtsbuiten staat momenteel op 71 wedstrijden in de Eredivisie en scoorde daarin vijftien keer. Slagveer is echter meer een man van de assists. "Hij gaf vrijdagochtend een perfecte voorzet, maar de bal erna was niks. Dat geeft niet, hij moet gewoon doen. Als je niet durft, wordt het nooit wat", vertelt De Haan wijs. Slagveer kan nog lang zijn gang gaan bij sc Heerenveen, aangezien de flankspeler nog tot medio 2019 onder contract staat bij de Friese formatie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner