07.11.2015 13:46

Braamhaar over rode kaart: "Niets gezien"

Na afloop van het duel met ADO Den Haag (1-1, red.), was Roda JC-trainer Darije Kalezic woedend op scheidsrechter Eric Braamhaar. De leidsman gaf een rode kaart aan Tomi Juric na ruim een uur spelen.

Na afloop van het duel gaf hij tekst en uitleg over het wegsturen van de spits. "Ik heb zelf helemaal niets gezien. Ik zag een overtreding op een speler van Roda, maar Roda blijft in balbezit, dus ik geef voordeel. Dan komt er een lange bal naar voren en vanaf dat moment zijn mijn gedachten bij de bal en bij het volgende moment dat gaat komen", zo legde de arbiter uit aan FOX Sports.

"Gelukkig attendeert mijn vierde official op de overtreding. Een trappende beweging naar de speler van ADO, zeg maar. Ik moet zeggen, ik heb nu de beelden bekeken en vanuit één camerapositie is het moeilijk te zien. Het geeft mij niet echt een duidelijk beeld. Ik zie wel een soort beweging, maar daar kan ik niet uit ontleden dat dat een trappende beweging is. Dus met dit materiaal komen we denk ik niet heel erg ver", krabbelde Braamhaar wat terug.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner