08.11.2015 16:38

FC Den Bosch wint dankzij Pozder van FC Oss

FC Oss blijft onderaan staan in de Jupiler League. De ploeg van trainer Reinier Robbemond moest in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch na ruim 20 minuten al met tien man verder en kon een achterstand niet meer goedmaken: 4-2.

Opvallend genoeg stond de eindstand al grotendeels op het bord toen er nog keurig met elf tegen elf werd gespeeld. Furghill Zeldenrust (strafschop) en Denis Pozder zorgde voor een 2-0-voorsprong voor Den Bosch na acht minuten spelen, maar Oss kwam snel terug via Felitciano Zschusschen en Fatih Kamaci (eveneens strafschop).

Pozder zorgde met een lob voor de vijfde treffer na twintig minuten spelen, waarna de hoop op een nieuwe comeback bij Oss de grond in werd geboord door een onbesuisde actie van keeper Nick Hengelman. Hij haalde Pozder neer en kreeg zijn tweede gele kaart. Maarten Boddaert maakte tien minuten voor tijd de laatste treffer.