09.11.2015 11:47

De Boer klaagt over hard spel van Feyenoord

Trainer Frank de Boer is niet te spreken over de manier waarop Feyenoord Ajax afgelopen zondag probeerde te bestrijden. De oefenmeester van de Amsterdammers zag een hoop harde tackles.

Met harde tackles heeft De Boer geen probleem, maar hij kreeg het gevoel alsof Feyenoord zijn spelers wilden blesseren. "Het gaat om de intentie. Heeft iemand de intentie om de bal te spelen of om iemand in het ziekenhuis te schoppen? Bij Feyenoord had ik af en toe het idee dat het dat tweede was", geeft hij toe aan het Algemeen Dagblad.

De Boer pikt één speler eruit: Colin Kâzim-Richards. "Jullie moeten maar eens kijken hoeveel overtredingen Kazim heeft gemaakt", aldus een geïrriteerde De Boer. "Turf het maar eens. Dat kun je niet op twee handen bijhouden."

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst verdedigde zijn spelers en gaf juist aan dat Davy Klaassen zijn tweede gele kaart moest krijgen. "Volgens mij is shirtje trekken goed voor een gele kaart. Of het nu zijn eerste of tweede is. Maar eigenlijk wil ik niet te veel zeggen over de arbitrage."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner