11.11.2015 10:15

Agüero hoopt tegen Liverpool te kunnen spelen

Sergio Agüero kampt al een maand met een hamstringblessure, maar zijn rentree op de voetbalvelden laat niet lang meer op zich wachten. Op de clubwebsite van Manchester City zegt de Argentijnse spits te mikken op de volgende wedstrijd van The Citizens: Liverpool-thuis.

"Ik denk dat ik bijna hersteld ben", zegt de 27-jarige spits. "Ik voel me fysiek goed en ik ben tijdens mijn blessureperiode zo fit mogelijk gebleven. Ik moet nog een week hard blijven werken en als ik na deze week niet klaar ben, dan nog een week extra. Ik hoop dat ik binnenkort de training met de rest van de jongens kan hervatten. Mijn doel is om er tegen Liverpool weer bij te zijn."

In zijn laatste wedstrijd voor Manchester City was Agüero behoorlijk op dreef. In het thuisduel met Newcastle United (6-1) scoorde de Argentijn vijf keer. In de zeven wedstrijden daarvoor was de spits één keer trefzeker. Toen Agüero geblesseerd raakte, stond Manchester City bovenaan in de Premier League. The Citizens zijn op dit moment ook nog de koploper.

"Het is een lang seizoen met veel wedstrijden, maar we zijn blij dat we op dit moment aan de top van de ranglijst staan. We moeten zo blijven doorgaan, want we hebben een belangrijke wedstrijd tegen Liverpool op het programma staan. En het resultaat dat we tegen Aston Villa boekten, was niet bepaald wat we wilden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner