19.11.2015 11:32

Streppel: "Wij kiezen voor dat laatste"

Willem II-trainer Jurgen Streppel gaat zaterdagavond het competitieduel met PSV met vertrouwen tegemoet. De Tilburgers wachten een lastige klus tegen landskampioen PSV, maar toch denkt Streppel dat Willem II daar inspiratie uit kan halen.

Willem II is matig begonnen aan het seizoen. De Tilburgers staan na twaalf competitieduels met zeven punten op de zestiende plaats. Na de interlandperiode wacht gelijk een sterke tegenstander: PSV. "En dan kun je zeggen: moeilijke opgave. Maar je kunt er ook anders naar kijken: dat je niets te verliezen hebt. Wij kiezen voor dat laatste", vertelt de trainer van Willem II aan Voetbal International.

"Het duel met PSV is voor ons de ideale gelegenheid het vertrouwen weer op te krikken", vervolgt de oefenmeester. "Tegen zo'n club kun je het namelijk nooit slecht doen." Vorig seizoen verloor Willem II echter twee keer van de Eindhovenaren. In eigen huis werd het 3-1 voor PSV, terwijl het duel in Eindhoven met 2-1 werd gewonnen door de huidige landskampioen van Nederland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner