19.11.2015 21:59

Arsenal wacht met verlengen van contracten

Nu Mesut Özil en Alexis Sánchez wekelijks hun waarde blijven bewijzen in de Premier League, neemt de interesse in het gouden duo van Arsenal toe. Arsène Wenger blijft echter rustig rondom alle geruchten en is nog niet bezig met eventuele contractverlengingen.

In de Engelse media werden meerdere clubs genoemd die wel interesse hadden in de Chileen of de Duitser. Dit maakt Wenger echter niet bang. "Aan het einde van dit jaar staan ze nog 2,5 jaar onder contract bij ons, we hebben dus nog genoeg tijd", kijkt de Fransman naar het contract van beide spelers, dat tot medio 2018 doorloopt.

"Natuurlijk willen we dat ze bij onze club blijven en we zullen de contractonderhandelingen zeker een keer beginnen, maar op dit moment is dat nog niet gebeurd", gaat Wenger door op de persconferentie van Arsenal voor de competitiewedstrijd tegen West Bromwich Albion.

Alexis is hard op weg om zijn record van zestien competitiedoelpunten in het vorige seizoen te verbeteren, terwijl Özil de afgelopen weken geschiedenis schreef in de Premier League door als eerste speler in zes opeenvolgende wedstrijden een assist te leveren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner