20.11.2015 17:10

ADO-trainer Fraser vreest aanvoer Vitesse

ADO Den Haag speelt zondagmiddag tegen Vitesse. Henk Fraser ziet dat de club uit Arnhem makkelijk scoort en dat daar het gevaar ligt voor zijn ploeg.

Fraser wil vooral de aanvoer naar de spitsen afsnijden. "Met scoren ben je altijd geneigd om te kijken naar de aanval, maar de aanvoer is minstens zo belangrijk. Vitesse heeft een goede aanvoer van achteruit met mensen die initiatief nemen en backs die hoog opkomen", aldus Fraser op de site van ADO. "Ze hebben heel veel voetballend vermogen op het middenveld en met name veel variatie voorin."

Hoe ADO Vitesse gaat bestrijden is nog niet bekend, omdat Fraser er zelf ook nog niet helemaal over uit is. "De laatste weken zijn we aan het kijken naar een aantal jongens , het moet duidelijk zijn dat iedereen arbeid leveren en daar zijn we keihard mee bezig met de staf om dat te beïnvloeden. Het lijkt alsof men daar nu naar gaat handelen", zegt de trainer van de Haagse ploeg. "Als het goed is moet dat invloed hebben op de concurrentiestrijd. Dat is alleen maar goed denk ik. "

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner