22.11.2015 20:41

Bosz uitermate ontevreden na gelijkspel

Trainer Peter Bosz van Vitesse staat de pers te woord na afloop van het competitieduel met FC Utrecht. (02-11-2014)
Trainer Peter Bosz van Vitesse staat de pers te woord na afloop van het competitieduel met FC Utrecht. (02-11-2014)

Vitesse-trainer Peter Bosz was zondag na de wedstrijden tegen ADO Den Haag niet te spreken over zijn ploeg. De Arnhemmers speelden tegen met 2-2 gelijk en daar was de coach zwaar ontevreden over. Vitesse kwam tweemaal op voorsprong, maar zag de thuisploeg net zo vaak terugkeren in de wedstrijd.

"We waren gewoon niet goed genoeg. Ik vond de eerste helft al niks, maar hetzelfde gold voor de tweede helft", zegt Bosz tegenover NOS. "Het leek alsof we domineerden, maar dat kwam vooral doordat ADO zich terug liet zakken op eigen helft. Toch kwamen we op 1-0, maar met onze kwaliteiten moeten we dat veel beter uitspelen. We hadden de 2-0 moeten maken, maar dat was niet omdat wij zo geweldig speelden."

De oefenmeester had dus weinig positieve woorden over voor zijn ploeg, maar ook scheidsrechter Bas Nijhuis kon weinig goed doen in de ogen van Bosz, al was de trainer mild in zijn uitspraak. "Het lijkt me verstandig om daar niks over te zeggen. In Nederland word je dan al snel geschorst", refereert hij aan zijn schorsing onlangs.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner