25.11.2015 15:47

Gerrard vreest voor toekomst Rafa Benítez

Real Madrid-trainer Rafa Benítez kreeg afgelopen week weliswaar de steun van het bestuur, toch denkt Steven Gerrard dat de Spaanse trainer eerdaags moet vertrekken bij Real Madrid.

"Het bestuur heeft deze week laten weten dat ze achter hem staan, dat is meestal dodelijk bij Real Madrid", vertelt de middenvelder van Los Angeles Galaxy, die in het verleden bij Liverpool samenwerkte met Rafa Benítez, aan BT Sports. "We moeten het maar gewoon afwachten. Voor mij is Rafa een goede manager, maar ik vraag me af hoe zijn band met de grote spelers in de kleedkamer is. Die verstandhouding lijkt momenteel niet al te goed, van buitenaf gezien. De tijd zal leren hoe lang dit gaat duren."

"Het is moeilijk om het precies te zeggen, maar Rafa richt zich vooral op het team, hij is niet echt een fan van individuele spelers. Zijn filosofie draait om het team. Maar je moet elk individu anders managen. Zeker bij Real Madrid, daar draait het allemaal om Cristiano Ronaldo en de grote spelers. Rafa moet zich daar aan aanpassen, niet andersom."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner