30.11.2015 12:06

Drommel: "Ik kom hier, denk ik, sterker uit"

Joël Drommel ziet bij FC Twente de ene naar de andere tegenvaller voorbij komen. De jonge doelman is niet in topvorm, maar zijn ploeg is dat ook niet.

De nog maar negentienjarige doelman merkt dat alle commotie rondom hem en rondom de club zo zijn impact heeft. Zo wordt Drommel gefileerd vanwege zijn prestaties in diverse media, terwijl het bij Twente op zowel bestuurlijk als op sportief vlak niet voor de wind gaat. "Er is zo veel gebeurd", aldus de jonge keeper tegen het Algemeen Dagblad.

Toch blijft Drommel positief. "Ik heb tegenslagen gehad, er is veel op me afgekomen. De media vinden van alles van je, maar ik denk nog altijd dat ik hier sterker van word", aldus Drommel die via via bijvoorbeeld hoorde dat Johan Derksen hem zeer kritisch beoordeelde. "Daar luister ik niet naar, hij vernedert iedereen. Zaak is dat ik zelfvertrouwen moet hebben, ik moet door."

Tegen Willem II verloor Twente met 3-1, maar Drommel zag dat zijn ploeg een goede tweede helft speelde. "We waren daarin bovenliggend, dat moeten we voortzetten. De beuk moet erin, na de winter moet de knop helemaal om zijn. Dat gaat lukken, daar zijn we zeker van."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner