30.11.2015 16:51

McClaren niet bezig met transferwindow

Newcastle United-trainer Steve McClaren is nog niet bezig met de aanstaande transferperiode. In januari gaat de transfermarkt weer open, waardoor Newcastle United zich opnieuw kan versterken. 'The Magpies' zijn teleurstellend gestart in Engeland en staan momenteel voorlaatste in de Premier League.

"Ik heb geen tijd om me nu al bezig te houden met transfers", aldus McClaren in gesprek met Newcastle Chronicle. "Volgende week spelen we in eigen huis tegen Liverpool en daarna moeten we op bezoek bij Tottenham Hotspur. De wedstrijden volgen elkaar in een rap tempo op." Newcastle United moet nog vijf competitiewedstrijden spelen totdat de transfermarkt opent. Naast Liverpool en Tottenham Hotspur spelen 'The Magpies' ook nog tegen Aston Villa, Everton en West Bromwich Albion.

"Ik kan me daardoor niet focussen op de transfermarkt, want we hebben nog heel wat wedstrijden voor de boeg en we moeten eerst hard gaan werken en wedstrijden winnen", vervolgt oud-trainer van FC Twente. "We strijden tegen degradatie. Het maakt niet uit met hoeveel teams we moeten vechten om lijfsbehoud. Het gaat er uiteindelijk om dat we minimaal op een veilige zeventiende plaats eindigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner