03.12.2015 10:16

Lestienne terug op de training bij PSV

Maxime Lestienne is bezig aan de warming-up voorafgaand aan het competitieduel PSV - NEC Nijmegen. (26-09-2015)
Maxime Lestienne is bezig aan de warming-up voorafgaand aan het competitieduel PSV - NEC Nijmegen. (26-09-2015)

Maxime Lestienne is teruggekeerd op het trainingsveld van PSV. De Belgische aanvaller verloor recent beide ouders en kreeg tijd van PSV om het grote verlies te verwerken.

Lestienne kwam op 30 september voor het laatst in actie namens PSV. De Belg scoorde toen twee keer tijdens het verloren Champions League-duel met CSKA Moskou (3-2). "Ik heb de afgelopen periode veel steun van de club gevoeld", aldus Lestienne op de clubsite van de Eindhovenaren. "Van mijn ploeggenoten, de technische staf, de directie en van alle supporters. Ik kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan en weer aan de slag te gaan."

PSV-trainer Phillip Cocu is ook blij met de terugkeer van Lestienne. "Vanzelfsprekend ben ik blij dat Maxime weer terug is op De Herdgang. We proberen hem de komende tijd de best mogelijke begeleiding te geven bij het verwerken van het verlies. Ik kan nog niet aangeven wanneer we Maxime voor het eerst weer in wedstrijdverband in actie zien. Het is in ieder geval fijn om hem weer op het trainingsveld te zien en in ons midden te hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner