05.12.2015 17:10

Torino komt in blessuretijd naast AS Roma

Een door Maxi López benutte strafschop ver in blessuretijd leverde Torino zaterdag een punt op tegen AS Roma (1-1). De Romeinen, die sinds 8 november niet meer tot winst kwamen, leken in Turijn te vertrekken met drie punten nadat de Bosniër Miralem Pjanić zeven minuten voor tijd de score had geopend.

Maar een overtreding van Konstantinos Manolas op Andrea Belotti werd door arbiter Antonio D'Amato bestraft met een penalty. De Argentijn López benutte dat buitenkansje. Bij AS Roma, waar Kevin Strootman nog niet bij de selectie zat en Gervinho al vroeg in de eerste helft geblesseerd uitviel, moet men nu angstig toekijken hoe de concurrentie in de top van de Serie A kan uitlopen.

ACF Fiorentina, Inter en SSC Napoli komen namelijk allemaal nog in actie en kunnen dus uitlopen op AS Roma.