07.12.2015 20:17

Vejinović kan zich niet vinden in kritiek

Marko Vejinović debuteert namens Feyenoord tijdens het competitieduel met FC Utrecht. (08-08-2015)
Marko Vejinović debuteert namens Feyenoord tijdens het competitieduel met FC Utrecht. (08-08-2015)

Marko Vejinović verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor Vitesse. De eerste weken maakte de middenvelder indruk, maar de afgelopen tijd heeft Vejinović de nodige kritiek over zich heen gekregen. Zelf kan de middenvelder zich niet vinden in de negatieve meningen van de critici.

"Mensen weten welke kwaliteiten ik heb en die probeer ik zo goed mogelijk in te vullen", aldus Vejinovic tegen RTV Rijnmond. "Maar ook de mindere punten, die elke voetballer heeft, probeer ik steeds te verbeteren. En ik denk dat die ontwikkeling goed gaat. Elke speler bij Feyenoord heeft aanpassingstijd nodig en ik ook. Ik ben tevreden en de staf ook."

De Feyenoorder stond tot dusver vijftien keer aan de aftrap van een Eredivisie wedstrijd en werd tot vier keer toe vroegtijdig naar de kant gehaald. In zijn optredens voor de Rotterdammers wist hij nog niet het net te vinden. Ondanks de kritiek die geuit werd op de middenvelder werd Vejinović wel opgeroepen voor Oranje.

"Ik voel dat ik belangrijk ben, bijvoorbeeld met het uitzetten van de lijnen. Iedereen is bezig met goals en assists, maar ik ben bezig met het elftal. We winnen veel, krijgen weinig goals tegen en zijn onverslaanbaar in De Kuip. Ik bekijk het heel anders dan de media", besluit Vejinović zijn relaas. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner