09.12.2015 12:33

Wenger: "Zij hebben ook wat te verliezen"

Arsenal heeft overwintering in de Champions League in eigen hand, maar dan moet woensdagavond in Piräus Olympiakos wel worden verslagen. Niet elk positief resultaat betekent goed nieuws voor de Engelsen. Om op de tweede plek te eindigen, moet Arsenal Olympiakos met 0-2 verslaan, of met een uitslag waarbij The Gunners minstens drie keer scoren.

"We nemen het op tegen een team die op een kwalificatieplaats staat. Maar laten we niet vergeten dat zij ook kunnen verliezen wat zij hebben. Dat kan verlammend werken", citeert BBC Sport Arsène Wenger.

De trainer van Arsenal weet dat er woensdagavond wat moet gebeuren in Griekenland. "De beste manier om dat te bewerkstelligen is door op onze kwaliteiten te vertrouwen. Je bereidt je mentaal zo voor dat je je aan elke situatie kunt aanpassen en op de juiste manier kunt anticiperen."

"We zullen alles geven om ons te kwalificeren. Als je over een horde springt, denk je niet na wat er kan gebeuren als het misgaat. We zijn een beetje ongelukkig geweest, maar als we dit doorkomen, zullen we gevaarlijk zijn. Dat is zeker."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner