13.12.2015 14:27

Sparta bindt talenten voor langere tijd

In navolging van hoofdtrainer Alex Pastoor eerder deze maand, hebben ook Daniël Breedijk en Ricardo Kieboom hun contract verlengd bij Sparta Rotterdam. Beide spelers hebben het contract met één jaar verlengd. De verbintenis loopt nu door tot aan de zomer van 2017.

Eerder deze maand maakte de Rotterdamse club bekend dat Alex Pastoor aanblijft bij Sparta en zijn contract verlengde tot aan het einde van het seizoen 2017/2018. Nu hebben ook Breedijk en Kieboom verlengd. Verdediger Breedijk revalideert momenteel van een knieblessure en komt voorlopig nog niet in actie voor de Rotterdamse ploeg. Toch wilde Sparta graag verlengen met de verdediger. In de nieuwe verbintenis is ook een optie voor een extra jaar opgenomen.

De 24-jarige Kieboom staat sinds 2013 al onder contract bij de Kasteelclub. “Ricardo is een toegewijde professional die elke dag het optimale uit zichzelf en anderen haalt”, reageerde Alex Pastoor. Kieboom kwam dit seizoen nog maar één keer in actie voor de trotse leider in de Jupiler League. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner