14.12.2015 15:32

Sparta legt ook Dougall langer vast

Kenneth Dougall in actie tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - FC Den Bosch. (30-08-2015)
Kenneth Dougall in actie tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - FC Den Bosch. (30-08-2015)

Sparta Rotterdam heeft Kenneth Dougall langer aan zich weten te binden. Zondag slaagde Sparta Rotterdam er ook al in om Ricardo Kieboom en Daniël Breedijk langer vast te leggen. 

Dougall, die afgelopen zomer overkwam van SC Telstar, tekent bij Sparta Rotterdam een contract tot medio 2019. De Australiër had nog een contract tot de zomer van 2017. Dougall heeft bij Sparta razendsnel een basisplaats weten te veroveren. Dougall, die op het middenveld en in de achterhoede uit de voeten kan, wordt door Sparta Rotterdam-trainer Alex Pastoor steevast gebruikt als linksback.

De oefenmeester van Sparta Rotterdam is blij met het nieuwe contract van Dougall. "Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven, want sinds enkele tijd is hij ook international voor het Australisch Olympisch team waarmee hij in de race is voor deelname aan de Olympische Spelen in Rio volgend jaar", aldus Pastoor op de clubsite van de Rotterdammers. "Dat zou een enorme mogelijkheid zijn voor hem om zich op dat niveau te laten zien. Dit heeft hij op eigen kracht bewerkstelligd. Dat is knap en dit nieuwe contract is een beloning."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner